Siirry pääsisältöön

Uusin postaus

Korkki auki

Miksi et törmää meihin helposti bileissä, tai jos törmäät, ollaan selvinpäin? Ollaan nuoria ja terveitä, miksei voida ryypätä ja pitää hauskaa? Voidaan, jos niin haluttaisiin. Ollaan saatu kotoa malli, ettei saunaolut kuulu viikonloppuihin, eikä juhlapyhinä tarvi vetää perseitä. Meidän vanhemmat ei juo oikeastaan ollenkaan alkoholia, he ovat pärjänneet hyvin ilman ja heille myös terveellisyys ja urheilullisuus on elämäntapa. Meidän perheellä on aina hauskaa, eikä se liity mitenkään alkoholiin. Essi on alkoholia maistanut ja oman railakkaan opiskeluelämänsä kokenut. Tarviiko sitä villiä opiskelijaelämää viettää se 5 vuotta? Mikä etuoikeus opiskelijoilla on humaltua joka viikko ja tehdä tyhmyyksiä? Essille riitti käydä ekana vuonna "muutamissa" bileissä. Osissa oli ihan hauskaa, toisissa vähemmän. Muutamissa bilei ssä on selvänä pyörähdetty ja okl perseily myötähäpeä ollut niin vahvaa, ettei ole toisten tullut mentyä. Essi saa enemmän irti siitä, että te

Kesäkuntoon 2023 ja muut tammikuun kuviot
Meitä snapchatissa seuraavat ovat varmasti huomanneet hullun urheiluaktiivisuutemme. Päätimme Essin tullessa tänne Seinäjoen suunnalle vähän pidemmäksi aikaa, että ostamme taas salikortit, kun kotigym joutui ”väliaikaisesti” muuttumaan varastotilaksi (suruhymiö). Joulun aikaan sai huomata, että salilla ei monikaan käynyt. Kaikkien yllätykseksi on kumminkin taas uutena vuotena tehty lupauksia, jotka eivät pidä. (pessimisti ei pety) Jopa tämä meidän rakas salimme on alkanut täyttyä ihmisistä, vaikkei ilmaisia ämpäreitä siellä jaetakkaan.  

Kriteerimme yleensä kuntosalin valinnassa ovat ruuhkat, yleinen maine ja hyvät tilat. Sen kummempien hömpötyslaitteiden perässä emme ole, koska hyvillä vapailla painoilla pärjää täysin. Sanotaanko että tämän hetkinen pumppimesta on hyvää halvalla. Usein ei tarvi haistella kuin siskon soijaa eli monesti sali on tyhjä, kun oikeaan aikaan osaa paikalle mennä. Moni onkin kysellyt, missä käymme ja löytyy niinkin kovasta mestasta, kuin NURMO!! Koska tämä ei ole mikään mainos, niin tule kysymään henkilökohtaisesti niin saat tarkemman vastauksen. Snapchatissa on siis pyörinyt jos jonkinlaisia peiliselfieitä tekstillä ”kuva ja kotiin”. Juttu on täysin vitsillä heitetty ja ottaa kantaan wannabefitnessmuidujen yleiseen toimintatapaan. Moni siis oikeasti menee salille ottamaan ”hyvän” takamusta korostavan kuvan (jopa videoita) ja lähtee kotiin. Suurinpiirtein. Tarkkaa tietoa ei ole, mutta eri saleilla pyörineinä voimme todeta, että kuvan lisäksi treeniin sisältyy yleensä haahuilua, takamuksen treenaamista, haahuilua, käsiä, selkää, kuvia, jalkoja, takamusta… Harrastus tämäkin. Itse emme siis tällaista treeniohjelmaa noudata. Wannabefitnessmuidu -starterpack sisältää yleistäen myös Gymshark merkkiset treenivaatteet, lippalakin, Beats -kuulokkeet, kofeiinijuomia ja muuta epäolennaista. Yleensä näihin tapauksiin voi liittää myös ortoreksian. 


Vitsit vitsillä, jos tunnistat itsesi näistä kuvailuista, älä ota itseesi. Hienoa, että olet päättänyt aloittaa urheilun! Jatka samaan malliin ja pidä yleiskunnostasi huolta, mutta muista että kunnosta huolehtiminen ei vaadi mitään ylimääräistä hifistelyä. Ei edes Ilona Siekkistä tai Erna Huskoa. Kauniita naisia, vaikka ei meidän makuun. Liika on liikaa. 

Käymme salilla 5-6krt/viikko. Julia kykenee salille yksinkin menemään, mutta Essi ei. (Vieläkin traumat syksyn yksinäisistä salikäynneistä) Eli kun Julialla olisi lepopäivä, on hän silti salilla, joko personal RAINERIna tai nyrkkeilijänä eli henkisenä ja fyysisenä tukena siskolleen ja kaikenlaisen ylimääräisen säätämisen mestarina. Yhteensä viikon aikana tulee käytyä salilla 7krt eli ihan turhan monta kertaa, tiedetään. Osana kerroista siis olemme salilla vaan olemisen ilosta, toinen koti <3. MUISTAKAA LEVÄTÄ!


Treenimme sisältää kunnollisia sarjoja ja liikkeitä kunnollisilla painoilla. Kaupan päällisenä aina kaikenlaista säätöä, videoita ja kuvia. Palautusajat voivat kuitenkin sattuneesta syystä venyä, hups. Kaupanpäälliset eivät ikinä kumminkaan häiritse treenin menemistä perille. Mestareita kun kumminkin kaikessa ollaan. Haluamme kasvattaa lihasmassaa hyvän maun rajoissa. 


Sali-ihmisiähän on monenlaisia koska kaikki olemme erilaisia ja hyvä niin; on hifistelijöitä, ääntelijöitä, haahuilijoita, mummoja, vaareja, juttelijoita, somettajia ja pelkkää penkkiä harrastavia. Tai tällaiseen ajatteluun päätyy, kun tarpeeksi erilaisten ihmisten treenaamista ”puolivahingossa” sivusilmällä sattuu seuraamaan. Mihin sitten itsemme luokittelisimme? Siinäpä kysymys.
Lopputekstit:
Aloittajan ja mestarin ero:
Mestari on epäonnistunut useammin kuin aloittaja on edes yrittänyt.

XOXO
Julmundo & Esmundo