Siirry pääsisältöön

Uusin postaus

Korkki auki

Miksi et törmää meihin helposti bileissä, tai jos törmäät, ollaan selvinpäin? Ollaan nuoria ja terveitä, miksei voida ryypätä ja pitää hauskaa? Voidaan, jos niin haluttaisiin. Ollaan saatu kotoa malli, ettei saunaolut kuulu viikonloppuihin, eikä juhlapyhinä tarvi vetää perseitä. Meidän vanhemmat ei juo oikeastaan ollenkaan alkoholia, he ovat pärjänneet hyvin ilman ja heille myös terveellisyys ja urheilullisuus on elämäntapa. Meidän perheellä on aina hauskaa, eikä se liity mitenkään alkoholiin. Essi on alkoholia maistanut ja oman railakkaan opiskeluelämänsä kokenut. Tarviiko sitä villiä opiskelijaelämää viettää se 5 vuotta? Mikä etuoikeus opiskelijoilla on humaltua joka viikko ja tehdä tyhmyyksiä? Essille riitti käydä ekana vuonna "muutamissa" bileissä. Osissa oli ihan hauskaa, toisissa vähemmän. Muutamissa bilei ssä on selvänä pyörähdetty ja okl perseily myötähäpeä ollut niin vahvaa, ettei ole toisten tullut mentyä. Essi saa enemmän irti siitä, että te

Siis miksi?
Why not?
Kysymys siis koskee sitä, että miksi kirjoitetaan tätä blogia tai miksi tätä alettiin kirjoittaa.
 Idea blogiin lähti isosta läpästä. Essi vastasi Julialle ja Äidille kaikkeen että "No mähän oon täydellinen". Siitä lähtikin idea blogiin täydellisestä elämästä, johon Julia kommentoi "Kuka nyt sellasta paskaa haluaa lukea?"... luonnollisesti. Pitkään Julia oli sitä mieltä, että joo hyvä läppä, mutta alkoi lämmetä. No totuushan on se, että ei tässä kenenkään elämä täydellistä ole ja siinä se tajuttiin, että onnellisia voidaan aina olla kaikesta huolimatta. Hyvinä ja huonoina hetkinä. Blogi sai      nimen.        

@Rasmus Hasu

Alun perin kirjoittaa halusin vain minä; Essi. Hetken sain suostutella, että Julia lähti mukaan. Yksin en olisi pärjännyt, kun Julia on tuollainen tekniikan ihmelapsi ja kun ideana oli kirjoittaa blogia kaksin. Tykkään kirjoittaa kaikesta ja kirjoittaminen on mulle aina ollut yksi taiteen muoto, jolla saan itseä ilmaista. Pääasia mulle on se, että saan jakaa mun ideoita ja ajatuksia, ei se montako yhdyssanavirhettä mun teksteissä on. Kirjoittaminen on loistava harrastus muiden ohella.

@Rasmus Hasu
Ajateltiin lähinnä, että meidän elämässä tapahtuu jos jonkinlaista ja tuli mieleen paljon mistä kirjoittaa, mutta silti vaikka blogi oli vaan mielessä leijuva hassu idea, siellä se oli mielenpäällä odottamassa malttamattomana.
No sitten eräs kaunis päivä melkein viisi kuukautta sitten pamahti blogi ensimmäisen postauksen kera näytille, suuren työn tuloksena. Jo ennakkoon asiasta pientä vihjettä saaneet olivat innoissaan ja lukijamääristä päätellen aika moni muukin on tällä hetkellä kiinnostunut.

@Rasmus Hasu

Nyt kun tällaisen suuren kysymyksen äärellä ollaan, niin kerrotaanpa vastaus myös toiseen suuren joukon mieltä painaneeseen kysymykseen, nimittäin siihen kuka näitä postauksia kirjoittaa. Postauksia ei kirjoita Jarkko tai naapurin Hillevi-mumma, vaan me molemmat nimittäin blogin perustajat Julia ja Essi. Ellei muuta ole ilmoitettu, jokaisesta postauksesta löytyy meidän molempien kädenjälkeä.

@Rasmus Hasu

Halutaan myös, että ihmiset voi oppia meiltä positiivisuutta ja iloa. Avaimet onneen. Että tää meidän tarina vois innostaa muitakin olemaan positiivinen ja hyväksyä ne paskat puolet elämässään. Eiköhän kaikkien elämässä oo ne omat alamäkensä. Halutaan, että joskus säkin voisit hyväksyä ja päästä yli siitä paskasta ja nauttia elämästä. Elää hetkessä, iloita, välillä surra, mutta keskittyä siihen mitä sulla on. Koska totuus on se, että aina on silti joku, jolla on asiat vielä huonommin ku sulla. Älä valita.

@Rasmus Hasu

Hyvää pääsiäistä joulua ja muita, vai mitä sitä nyt toivoteltiinkaan!

XOXO
Esa ja Jarkko