Siirry pääsisältöön

Uusin postaus

Korkki auki

Miksi et törmää meihin helposti bileissä, tai jos törmäät, ollaan selvinpäin? Ollaan nuoria ja terveitä, miksei voida ryypätä ja pitää hauskaa? Voidaan, jos niin haluttaisiin. Ollaan saatu kotoa malli, ettei saunaolut kuulu viikonloppuihin, eikä juhlapyhinä tarvi vetää perseitä. Meidän vanhemmat ei juo oikeastaan ollenkaan alkoholia, he ovat pärjänneet hyvin ilman ja heille myös terveellisyys ja urheilullisuus on elämäntapa. Meidän perheellä on aina hauskaa, eikä se liity mitenkään alkoholiin. Essi on alkoholia maistanut ja oman railakkaan opiskeluelämänsä kokenut. Tarviiko sitä villiä opiskelijaelämää viettää se 5 vuotta? Mikä etuoikeus opiskelijoilla on humaltua joka viikko ja tehdä tyhmyyksiä? Essille riitti käydä ekana vuonna "muutamissa" bileissä. Osissa oli ihan hauskaa, toisissa vähemmän. Muutamissa bilei ssä on selvänä pyörähdetty ja okl perseily myötähäpeä ollut niin vahvaa, ettei ole toisten tullut mentyä. Essi saa enemmän irti siitä, että te

Favourite beauty productsNyt asiaa meidän suosikkituotteista koskien kauneutta. Nämä tuotteet on ollut osa jo pidempään ehdottomia lemppareita ja jotkut vasta vähän aikaa sitten käyttöön saapuneita, mutta kaikki yhtä ylistettäviä yksilöitä. Tuotteet ovat hintaluokaltaan n. 5-50e, mutta kaikki ovat täysin hintansa väärti. 

Essin suosikit:
1. Lancôme Hypnôse mascara
 Ripsiväri. Suosin ennen tässäkin halvinta. Hintalaatusuhteeltaan Essencen 3e ripsiväri ajaa hyvin asiansa. Viime kesänä pidin hetken ripsenpidennyksiä ja päädyin siihen, että ostan hyvän ripsivärin sitten, kun en enää pidennyksiä ota. Ostin ensin Too facedin Better than sex -ripsivärin. Ripsiväri oli kuin unelma. Nimikin sen kertoo. Sitä on kuitenkin hieman hankala Suomesta saada, joten ostin seuraavaksi Yves Saint Laurentin ripsivärin. Tämäkin oli erinomainen ripsiväri. Tällä hetkellä käytän kumminkin Lancomen ripsiväriä, joka tuuheuttaa ja pidentää ripsiä, eikä varise vaikkei vedenkestävä olekaan. Ripsiväri primerin ja ripsen taivuttimen kanssa mahtava combo. Tästä mainiosta ripsiväristä saa kaupasta riippuen maksaa n. 30e.

2. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup -meikkivoide
Meikkivoide. Monia olen käyttänyt ja aina puhunut halppismeikkien puolesta. Elämä on nyt kääntynyt päälaelleen ja olen siirtynyt meikkien eliittien pariin. Lancomen meikkivoide oli todella hyvä, mutta päätin koittaa voisiko olla vielä sitä parempi. Ja sellainen löytyi. Estee Lauderin Double wear mattameikkivoide. Täydellinen meikkivoide on löytynyt. Hinta pyörii hieman 50 euron yläpuolella, koska pulloon on ostettava pumppu erikseen. Meikkivoide levittyy hyvin, pysyy koko päivän ja iltaisin on jopa hieman vaikeuksia saada tätä pois iholta. Meikkivoiteessa on myös suojakerroin 10 ja omalle vaalealle iholle löytyi myös täydellinen sävy. Suosittelen!
3. Too Faced Sweet Peach palette 
Luomivärien parhaimmistoa. Tämä ihanan persikan sävyinen paletti tuoksuu myös persikalta. Kaikissa sävyissä on hyvä pigmentti ja luomivärit pysyvät luomissa koko päivän varisematta silmien alapuolelle. En usko, että löydän parempaa koskaan. Sävyistä eniten käytän: Georgia, Nectar, Candided peach, Bellini. Too Facedin paletit ovat sitä eliitti hintaluokkaa, mutta silti hintansa veroisia. Tällä paletilla hintaa on n. 55e. Valitettavasti joutuu siirtymään Suomen rajojen ulkopuolelle saadakseen käsiinsä tämän ihanuuden tai tilaamaan netistä herkullisten postikulujen kera (n.15-20e).
Julian suosikit:
1. Hurraw! huulirasva
Tämä vegaaninen huulirasva on jättänyt sydämeeni pysyvän jäljen. Vaikka laatikosta löytyy huulirasvaa jos jonkinlaista, niin tämä on silti luottotuote. Tuoksuu täydellisen raikkaalta, kosteuttaa erinomaisesti ja imeytyy hyvin, eli tekee kaikkea mitä huulirasvalta voi vaatia. Kun yöksi huulensa kuorruttaa tällä, on huulet varmasti sileät aamulla. Oma ehdoton lempparituoksu on minttu, mutta muutkin tuoksut ovat valloittavia. Hintaa tällä ihanuudella on vaatimattomat 5.50e.


2. Kicks beauty Lash primer
Ehdoton silmämeikkituote myös Essin meikissä. Tämä ripsiprimer antaa ripsille paljon tuuheutta ja pituutta. Omissa ripsissä on pituutta, mutta ripsien päät on turhan ohuet, joten tällä nekin saa esiin. Tuotetta laitetaan siis puhtaisiin ripsiin, annetaan kuivahtaa vähän ja päälle levitetään ripsiväriä. Vaikka primer ei ole kallis, eikä mitään erityistä merkkiä, se on silti täysin vastaava tuote, kuin kalliimmat versiot. Hintaahan tällä on vain 12e.

3. NYX Strobe of Genius Illuminating Palette
Tällä highlighter paletilla ei voi epäonnistua. Tämä on myös ehdoton suosikkini ja tuote löytyy myös Essin meikkipussista. Paletissa on siis kolme suurempaa sävyä ja neljä pienempää. Itse laitan yleensä näitä tavalliseen tapaan ainakin poskipäihin ja kulmaluulle, mutta myös luomiin, jos aika ei riitä avaamaan suurempaa palettia. Sävyissä on kiva kuulto, joka ei kumminkaan laita naamaa säihkymään diskopallon tavoin. Hintaa paletilla on kaupasta riippuen 10-20e.XOXO

Julia & Essi