Siirry pääsisältöön

Uusin postaus

Korkki auki

Miksi et törmää meihin helposti bileissä, tai jos törmäät, ollaan selvinpäin? Ollaan nuoria ja terveitä, miksei voida ryypätä ja pitää hauskaa? Voidaan, jos niin haluttaisiin. Ollaan saatu kotoa malli, ettei saunaolut kuulu viikonloppuihin, eikä juhlapyhinä tarvi vetää perseitä. Meidän vanhemmat ei juo oikeastaan ollenkaan alkoholia, he ovat pärjänneet hyvin ilman ja heille myös terveellisyys ja urheilullisuus on elämäntapa. Meidän perheellä on aina hauskaa, eikä se liity mitenkään alkoholiin. Essi on alkoholia maistanut ja oman railakkaan opiskeluelämänsä kokenut. Tarviiko sitä villiä opiskelijaelämää viettää se 5 vuotta? Mikä etuoikeus opiskelijoilla on humaltua joka viikko ja tehdä tyhmyyksiä? Essille riitti käydä ekana vuonna "muutamissa" bileissä. Osissa oli ihan hauskaa, toisissa vähemmän. Muutamissa bilei ssä on selvänä pyörähdetty ja okl perseily myötähäpeä ollut niin vahvaa, ettei ole toisten tullut mentyä. Essi saa enemmän irti siitä, että te

Miten lukea naisia?
(Sis. Myös extra paljastuksia naisista)
Niin vaikeaa, mutta miksi? Miksi ei voi vaan ymmärtää? Mikä siinä on niin vaikeaa? Me naiset. Joskus niin vaikea lukea. Ollaan vähän monimutkaisia. Ajatellaan asioita vaikeamman kautta. Pysähdytään oikeasti miettimään, mikä kannattaa ja miksi. Pohditaan. Käydään läpi vaihtoehtoja. Mietitään läpi kaikki mahdolliset positiiviset ja negatiiviset seuraukset. Mitä? Miksi? Miten? Entä jos… Mitä jos… Kannattaako? Kuka? Missä? Mitä? Hä?! Yleensä oletetaan, että joku ymmärtää tai tietää. Tuskin tietää, mutta niin me saatetaan olettaa.


Poikaporukalla sitten mietitte mitä kaikkia me puhumme toisillemme. Kyllähän me kaverin dildon speksit tiedetään. Puhutaan avoimesti lähes kaikesta, mutta täysin luottamuksellisesti. Tiedetään jos kaverilla on ollut ummetusta tai jos makuuhuoneessa on ollut hiljaista.
Ollaan erittäin kiinnostuneita existä ja nykyisistä ja tulevista. Ne on suuri puheenaihe. Kaikki säädöt tiedetään ja mahdollisesta draamasta ollaan aina kiinnostuneita. Meidän älykkäät aivot vaan haluavat tietää niin paljon kaikesta. Lähtökohta on, että kaikki tieto (muista ihmisistä) on kiinnostavaa.
Miksi me naiset mennään kimpassa vessaan? Vessakäynti on yhtä sosiaalinen tapahtuma, kun kuntosalilla olo. Voi hyvä juttu jäädä kertomatta, jos ei hyvä ystävä ole koko ajan lähellä. Tunnetusti kukaan ei myöskään jaksa odottaa… Jonotus vaiheen voi ikään kuin skipata, kun on jo valmiiksi vessassa.


Mihin tarvii isoa käsilaukkua? Mitä sinne edes laittaisi… Hyvin varustellusta käsilaukusta löytyy aina mm. Huulirasva, tamponeja, vesipullo, evästä, lompakko, aurinkolasit, silmälasit, kuulokkeet, lääkkeitä, laastareita, ompelusetti, laturi, meikit, nenäliinoja, hajuvesi, pampuloita, pinnejä… Lista on loputon.

Kyllähän pohtimisessa on järkeä. Ei tehdä sitä turhaan ja poikkeuksiakin löytyy. Kukaan ei ole samanlainen ja hyvä niin. Joku ei mieti tekemisiään tai sanomisiaan sen kummemmin. Toiset kertovat asiansa ja ajatuksensa suoraan, toiset taas käyttävät näitä kuuluisia kiertoilmauksia, joita sitten pitäisi osata lukea.

On monia lauseita, joilla on ihan eri merkitys, kuin mitä antaa ymmärtää.

”Kaikki on hyvin” Mikään ei oikeasti ole hyvin.
”Ihanat vaatteet” Onpas kummallinen asuyhdistelmä.
“Ehkä meidän kannattaisi vain olla kavereita” Saattaa tarkoittaa joissakin tilanteissa, että ei soitella enää.
“Lähdetään yksille” Herätään aamulla joko vieraasta kaupungista, sairaalasta tai putkasta.
“Ei” Yleensä kyllä. Tai mitä tahansa nainen sanoo on se yleensä ei.
“Lähden pian” Kahden tunnin sisällä.
“Mä en enää ikinä juo” Muutaman päivän päästä uusiksi!
“Pitää olla jotain mistä ottaa kiinni”,  “Lihavat on leppoosia” Selittelevä läski.
“Kattoo sitte” Ei ikinä.
“Mee vaan ja pidä kivaa” Elämäsi suurin virhe jos menet.
“Lähin just tuleen” Kotona vielä paskalla.

Tärkeintä on oppia tuntemaan nainen ensin, kuin hyvä kirja. Siitä voi sitten irrottaa muutaman sivun ja muille puhua ranskaa ja toivoa, että kirjan juoni selkeytyy.
Tästä pientä loppukevennystä kaikille naurunappuloille. Älkää ottako elämää liian tosissanne.
  Pienirintainen nainen on, kuin auto ilman renkaita. :D Hahah
XOXO
Essi & Julia