Siirry pääsisältöön

Uusin postaus

Korkki auki

Miksi et törmää meihin helposti bileissä, tai jos törmäät, ollaan selvinpäin? Ollaan nuoria ja terveitä, miksei voida ryypätä ja pitää hauskaa? Voidaan, jos niin haluttaisiin. Ollaan saatu kotoa malli, ettei saunaolut kuulu viikonloppuihin, eikä juhlapyhinä tarvi vetää perseitä. Meidän vanhemmat ei juo oikeastaan ollenkaan alkoholia, he ovat pärjänneet hyvin ilman ja heille myös terveellisyys ja urheilullisuus on elämäntapa. Meidän perheellä on aina hauskaa, eikä se liity mitenkään alkoholiin. Essi on alkoholia maistanut ja oman railakkaan opiskeluelämänsä kokenut. Tarviiko sitä villiä opiskelijaelämää viettää se 5 vuotta? Mikä etuoikeus opiskelijoilla on humaltua joka viikko ja tehdä tyhmyyksiä? Essille riitti käydä ekana vuonna "muutamissa" bileissä. Osissa oli ihan hauskaa, toisissa vähemmän. Muutamissa bilei ssä on selvänä pyörähdetty ja okl perseily myötähäpeä ollut niin vahvaa, ettei ole toisten tullut mentyä. Essi saa enemmän irti siitä, että te

Essi vs JuliaTässä hieman leikkimielisiä kommentteja asioiden paremmuudesta. Onko sun mielestä bemari parempi, ku mersu? Me sanottais mese. Onhan perseen tuuletus paras ominaisuus mustassa nahkapenkissä mitä voi olla. Onko sun bemmissä sellanen toiminto… Tuskin. ;)


Suklaa vs vanilja

Vanilja, suklaa, suklaa, vanilja, Paulalla on villit rillit…

Essi; Suklaa on pahaa. Menee, jos on menkat tai muuten vaan v****taa. Siispä harvemmin. Suklaata voin pöydältä muutaman palan syödä, mutta ei se mitään herkkua ole. Kaupasta ostan hedelmä -tai salmiakki/lakritsi karkkeja. No, miksi näin? Suklaa on liian ällö makeaa. Suklaa ja vanilja vertailussa vanilja ottaisi voiton. Jäätelöistä en ikinä söisi suklaan makua, vanukkaastakin harvemmin. Paulavanukkaista otan sen, missä on enemmän vaaleaa ja vähemmän suklaatäpliä. Vanilja on raikas ja kevyt suklaan vierellä. Suklaan haju on myös ikävä. Suklaan väriset hiukset on ihan kivat.

Julia; Riippuu tosi paljon tilanteesta. Sitä paulaa tietenkin, missä on enemmän vaniljaa, mutta en voi sanoa, ettenkö suklaasta pitäisi.  Suklaata syödään silloin, kun sitä tekee mieli ja vältetään kun ei. Näinhän se menee. Joihinkin asioihin suklaa ei vaan sovi ja silloin sanon, että vanilja ja päinvastoin. Suklaasta toki sen verran, että sitä ei voi ilman juomista suurta määrää syödä ja sen pitää olla maitosuklaata, koska tummaa suklaata tai valkosuklaata ei pysty paria palaa enempää syödä. Harvemmin kumminkaan kaupasta sitä suklaata ostan, vaan kallistun enemmän muiden karkkien puoleen.Voi näkkileivän reikäpuolelle vai ei

Essi; Tottakai sille reikäpuolelle. Niinhän se on tarkoitettu. Miksi ihmeessä kukaan laittaisi voita sille puolelle missä on sitä pientä pipenöä, joka voiveitsestä kulkeutuu sitten voirasiaan. Täytyy olla erittäin epälooginen henkilö kyseessä. Näkkileipäpaketin kyljessäkin on kuva, jossa näkkileipä on reikäpuoli ylöspäin eli oikein päin.

Julia; Tapana on laittaa voi (ja nimenomaan enemmän itse voita sisältävä levite, eikä mikään kasvirasvahuijaus) sille Essin mielestä ”väärälle” puolelle, jotta sitä voita ei tulisi niin järkyttävää määrää. Taitaa olla joku rasvanrakastajien juttu heittää se voi sille puolelle niin, että ne reiät täyttyy sillä myrkyllä. Hyi hyi semmosia, siitähän voi tulla vaikka mikä ateroskleroosi!Essi vs Julia

Essi; Tykkään olla minä. Julia voisin olla lukupään takia, tai ulkonäön. Kaikkihan haluavat tumman ja tulisen vaimon. Tai voisin olla Julia sen takia, että ei tarvisi kärsiä migreenistä, tai astmasta. Itseäni en silti kyllä vaihtaisi. Olen kaikin puolin tyytyväinen siihen, mikä minusta on kasvanut. Tykkään hymystäni ja ulkonäöstäni. Tykkään myös, kuinka osaan ottaa ihmiset huomioon ja nauttia elämästä. Osaan ottaa ilon irti pienistä, jokapäiväisistä asioista ja tehdä muutkin mun ympärillä onnellisiksi. Se on mun vahvuus. Rakastan itseäni juuri tällaisena, kun oon. Rakastakaa tekin.

Julia; Mäkin tykkään olla mä. Essiltä voisin toki ottaa iän. Pidän kumminkin itsestä sellaisena, kun oon. Tykkään järjestelmällisyydestäni ja mulle kelpaa se, mitä peilistä näen. Essin iällä olis tietysti parempi mahdollisuus tienaamiseen ja monet muutkin herkut olis saatavilla. Ikään toki on paha itse vaikuttaa. Paras  olla se mitä on, eikä yrittää omaa olemustaan muuttaa.

Äiti; Tumma vai vaalea? Siinäpä kysymys, mutta ihania tyttöjä molemmat. Rakkaudella kasvatettuja ihania kaunottaria ja välillä niin hermoille käyviä. Ottaisin molempien nuoruuden ja innon lähteä mukaan seikkailuun. Julian järjestelmällisyys on ihailtavaa ja Essin sosiaalisuus saa välillä äidinkin kateelliseksi. Näkkäriin laitan voin ehdottomasti reikäpuolelle ja kyllä suklaata voi korkeintaan sen pari palaa syödä, kuten Essi.  Julian ruokailutottumukset vaatii sitten jo uuden oppimista ja tällä ikää parasta mennä vanhalla kaavalla.


Kissa vs koira

Julia; Ei kissoja ja koiria voi samaan kategoriaan laittaa. Kissat on meemejä ja koirat jotain muuta. Kissat on kiehtovia ja jännittäviä hiippareita ja koirat taas seurallisia ja energisiä lenkkikavereita. Kissan voi (vaikkei saa) päästää takaovesta pihalle ja antaa sen tehdä tarpeensa silloin kun tykkää ja antaa metsästää vaikka naapurin lapsia? tai hiiriä. Koiran takaovesta pihalle päästäessään tekee virheen. Riippuen koiran luonteesta, minuutin tai tunnin päästä löytää puskaradiosta koiran kuvan ”Avuton ja kylmissään oleva koira löydetty Pudasjärven keskustasta…” Saa sitä sitten olla löytöeläintarhalta tunnistamassa… Koiraa siis saa ja pitää lenkittää/kusettaa, mutta kyllähän kissaakin voi koittaa kusettaa, jos osaa.

Essi; Molemmissa on puolensa. Koira on seurallinen ja sitä voi käydä lenkittämässä. Kissaa ei tarvi lenkittää ja sekin voi olla seurallinen. Koira järsii lenkkitossut, kun taas kissa sillä välin raapii tapetit seiniltä. Elämäni aikana haluan molemmat. Olen myös mitä todennäköisimmin molemmille allerginen, mutta uskon siedätyshoitoon.


Samsung vs iphone

Julia; Samppaa sen olla pitää. Syitä on monia, vaikken tällä hetkellä samppaa omistakaan. Omenat saa 47 vuodeksi lukkoon, samppaa ei, eikä tarvikaan. Iphone sammuu -0.1 asteessa, samsung harvemmin näin tekee. Iphonet saa heti rikki (Takuita voi toki yrittää hyödyntää…), mutta samppa ei jätä vaikka mesellä yli päästelis. Omenan käyttöjärjestelmä suunniteltu mummoikää lähestyville. Vaikka Iphoneista saakin paljon maksaa, ei niistä ole mihinkään (markkinoilla kehittyneempiäkin yksilöitä edullisempaan hintaan).

Essi komppaa Juliaa. Ipadin hyväksyn, iphonea en.


Nike vs Adidas

Essi; Adidas. Ennen olisin sanonu nike, mutta asiat on muuttunu. Niken vatteet ei enää oo persoonallisia. Sama huppari vuodesta toiseen, väri vaan vaihtuu. Jopa puma on päässyt Niken edelle. Adidaksen vaatteista lemppari on mekko. Kuntosalilla voi päällä olla Nikeä, mutta vapaa-ajan vaatetuksessa on Adidas enemmän esillä.

Julia; En haluais sanoa kumpaakaan. Nikeuskossa oon aina elänyt, mutta Adidasta en kumminkaan oo hylännyt. Silloin kun Adidaksesta tuli ”massa”, ei se mulle niin suuri juttu ollut, koska vältän ”massan” mukana elämistä. Nyt kun se vaan on ”suosittu” merkki, niin kyllä sitä multa löytyy ja on kyllä löytynytkin. En kumminkaan osaa enää sanoa, että kumpi, koska Pumaakin multa nykyään hyvin löytyy sen persoonallisuuden takia. Treenivaatteissa luotan kumminkin enemmän Nikeen.Kesä vs talvi

Essi; Tottakai kesä. Talvi on hienoa aikaa tammi- helmikuussa, kunnes maaliskuussa alkaa järkyttävä loska sää. Siitä en minä pidä alkuunkaan, eikä autonikaan. Talvella voi muutaman voltin tehdä lumihankeen, mutta se riittää. Laskettelemassakin voi muutaman kerran käydä. Kesällä mä puhkean kukkaan. Nautin uimisesta ja jooga harjoitteista vihreällä nurmella. Kaikki tuoksuu hyvältä ja olo on energinen. Kesällä voi myös hoitaa puutarhaa ja syödä mansikoita omalta maalta. (Paras mansikkalajike on muuten Wendy. Ihana raikkaus ja metsämansikkainen maku.) Odotan myös frisbeegolf kentille pääsyä. Yölliset heitot ja pikaiset pulahdukset Kyrkösjärven tuntumassa saa mut onnelliseksi.Julia; Kesä. Talvi käsitys on mulle marraskuun puoliväli-tammikuu, eikä enempää. Se riittää, että jouluna on lunta. Sitten saakin se kesä jo tehdä tekoaan ja sen loskapas**n voikin sitten skipata. Talvella on toki kiva harrastaa niitä aktiviteettejä, mitä ei kesällä pysty mm. laskettelua. Hiihdosta sen verran, että kerta talvessa riittänee... Kesällä pystyy harrastamaan paljon enemmän, koska on lämmin ja valoisaa. Yölliset tennis ja friba pelit on sitä jotain. Uiminen ja siinä samassa ruskettuminenkin on asioita, joista talvella voi vaan unelmoida. Vältetäänhän sen ilmastonmuutoksen etenemistä, jotta lämmin kesä ja sopivan kylmä ja valkoinen talvi säilyy. Kiitos hei.Jotta just sä säilyisit meidän lukijana, niin otetaan mielellään vastaan postausehdotuksia, koska halutaan tietää mitä just te haluatte lukee. Kommenttia voi jättää vaikka ihan anonyymina, ihan miten parhaaksi näkee. :)Samaa, mutta erimieltä

XOXO

Essi & Julia