Siirry pääsisältöön

Uusin postaus

Korkki auki

Miksi et törmää meihin helposti bileissä, tai jos törmäät, ollaan selvinpäin? Ollaan nuoria ja terveitä, miksei voida ryypätä ja pitää hauskaa? Voidaan, jos niin haluttaisiin. Ollaan saatu kotoa malli, ettei saunaolut kuulu viikonloppuihin, eikä juhlapyhinä tarvi vetää perseitä. Meidän vanhemmat ei juo oikeastaan ollenkaan alkoholia, he ovat pärjänneet hyvin ilman ja heille myös terveellisyys ja urheilullisuus on elämäntapa. Meidän perheellä on aina hauskaa, eikä se liity mitenkään alkoholiin. Essi on alkoholia maistanut ja oman railakkaan opiskeluelämänsä kokenut. Tarviiko sitä villiä opiskelijaelämää viettää se 5 vuotta? Mikä etuoikeus opiskelijoilla on humaltua joka viikko ja tehdä tyhmyyksiä? Essille riitti käydä ekana vuonna "muutamissa" bileissä. Osissa oli ihan hauskaa, toisissa vähemmän. Muutamissa bilei ssä on selvänä pyörähdetty ja okl perseily myötähäpeä ollut niin vahvaa, ettei ole toisten tullut mentyä. Essi saa enemmän irti siitä, että te

JOSSAIN ON VIELÄ HYVÄ KUMPPANI OSA2


Ajattelimme pureutua aiheeseen vielä vähän syvemmin. Edellisessä postauksessa puimme kumppanuutta yleisellä tasolla, mutta tällä kertaa pääsette pintaa syvemmälle. Kuulette enemmän meidän omista ajatuksista ja ihastuksista vuosien varrelta.
Essi kertoo; Edellisestä tekstistä ehkä kävi jo ilmi, että nautin täysin rinnoin olla sinkku. Kuitenkin toiveena olisi jossakin vaiheessa perustaa perhe. Lupasin tässä postauksessa ilmaista myös, että olenko lesbo vaiko hetero. Välillä seurustelun synkkinä hetkinä tyttöjen kanssa ollaan mietitty, kuinka paljon helpompaa toisen naisen kanssa olisi, mutta olen kaikesta huolimatta kiinnostunut miehistä.
Millaisista miehistä Essi sitten on kiinnostunut?
Nuorena ”idoli” kumppanini ei ollut opettajamme Tuomo, vaan radiosta tuttu Jari ”Siltsu” Sillanpää. En tiedä, mikä tähän suureen rakkauteen johti. Oliko se kenties Jarin pehmeät äänihuulet. Lupasin Jarin kanssa mennä naimisiin.
Kerhoaikana ihastuksena oli veljekset. Muistaisinpa enemmän niistä ajoista…
Ala-asteella minulla oli sänkyni vieressä Zac Efron -juliste. Juliste oli tullut aikakausilehden mukana. Ihan sattumalta… Zac vei kyllä jalat alta. Pussailtiin Zacin kanssa joka ilta ja sanottiin hyvät yöt toisillemme. Jossain vaiheessa sitten meidän tiet erkani.
Varttuessani aloin kiinnostua urheilijoista. Jääkiekkoilijoista. Teinivuodet asuin jäähallilla. Onhan niillä hyvä *gröhöm* ryhti. 
Tällä hetkellä etsin varttunutta vaihtoehtoa. Miestä, joka on teiniseurustelunsa jättänyt taakseen ja siirtynyt eteenpäin. Henkilöä, joka jäisi jäädäkseen.
Essi haluaisi miehen, jonka eteen saisi nähdä vaivaa; vaikeasti tavoiteltavan. Komean, viehättävän, lihaksikkaan ja rotevan. Vaikka tärkein on tietysti se, millainen ihminen on sisältä. Ulkoisella charmilla se mielenkiinto kuitenkin herätetään. En halua miehekseni mitään nynnyä. Pitää olla kova jätkä. Miten siinä sitten suu pannaan, kun Essi pistää hanttiin… En halua mitään perseen nuolijaa. HOXHOX Miehet, lopettakaa se mielistely. Miksi haluaisin miehen, jolle tuntuu kelpaavan mikä vaan. Kumppanilla pitää olla omat tavoitteet elämässä. Molemmat elävät omia elämiään vaikkakin yhdessä. Haluan rennon miehen, joka ei stressaa ylimääräisestä tai ole negatiivinen. Haluaisin hänenkin näkevän asioissa hyvää niin kuin minä. Miehen pitäisi myös kunnioittaa naisia ja hoitaa keittiöhommia, koska sinne en kuulu. (Rahalla toki saa kodinhoitajan. ;)) Hänellä saisi olla myös samoja kiinnostuksen kohteita, kuten urheilu ja musikaalisuus. Mies saisi pitää myös autoista ja autoilusta. Vauhdista. Extempore matkoista ja hauskanpidosta.
Jos yritit juuri kuvitella itseäsi Essin unelma mieheksi, niin kannattaa unohtaa koko juttu. Essi ei etsi halpaa valmista talopakettia. Essi odottaa kohtaloa, miestä joka ilman syytä ilmestyy ja vie jalat alta. Ei Essi muuta kaipaa. Mieheltä en edellytä koko edellistä listaa. Siihen asti nautin täysin rinnoin sinkun elämästä. Voin siis ilomielin luopua sinkkuudesta, jos oikeanlainen ihminen elämääni astelee.

Julia kertoo; Asiahan on niin että kyllä nainen miehen tarvii ja tästä voikin päätellä, että pidän miehistä. Edellisestä postauksesta käy ilmi, että en sinkkuutta samaan tapaan hehkuta kuin Essi. Sinkkuelämässä on hyvät ja huonot puolensa ja niin on suhteessakin. Mieluummin sinkkuelämä kuin huono suhde ja mieluummin hyvä suhde kuin sinkkuelämä. Näinhän se menee. Perheen mäkin haluan.

Millaisista miehistä Julia sitten on kiinnostunut?

Lapsuusaikojen ihastuksista ei paljon ole muistikuvaa… En ikinä sanaakaan ihastuksenkohteistani kenellekään kertonut ja harvoin jaan nykyäänkään paljoa ihmissuhteistani. Muistini kyllä kantaa mm. vuoteen 2010, kun Justin Bieber julkaisi uuden kappaleen ”Baby”. Menoahan se oli heti musiikkivideon nähtyäni ja tässä tilanteessa en ollut ainoa. Miten komea se 16-vuotias Justin olikaan… siis kahdeksan vuotta sitten. Syystä etten pienenäkään ihmissuhteistani paljon jakanut, osasi äitinikin mainita vain minuun ihastuneita… Voi sitä yhtäkin poikaa! Olisimpa silloin eskari-iässä ymmärtänyt äitini pyynnöistä vastata hänen kirjeisiinsä. Sain häneltä useita kirjeitä ja jopa virkattuja kaulakoruja ja ties mitä. Jostain syystä en kumminkaan askarteluille lämmennyt, mutta eihän niitä voi olla muistamatta! Kiitos vaivannäöstä näin jälkeenpäin!
Ei, en ole kiinnostunut Justin Bieberin kaltaisista miehistä. Tai muurahaisten kaltaisista miehistä, jotka ovat A. aina jotain sukua kumppanilleen ja B. vaihtavat kumppaniaan yhtä usein kuin minä sukkiani. Täytyy siis osata ajatella puoltatoista viikkoa pidemmälle. Kaveri pystyn kyllä olla melkein minkälaisen miehen kanssa vaan!
Miehen pitää olla mies, eikä mikään neiti. Mies, joka toisi vaikka sen kuun taivaalta, ei käy. TÄYTYY ja SAA olla ne omatkin mielipiteet ja mieltymykset, niin on mullakin ja selkeät. Ei saa joutua tossun alle. Miehen pitää olla järkevä ja omata samoja kiinnostuksen kohteita kanssani. Miehen täytyy olla rohkea ja heittäytyvä, jottei seikkailunhaluisuuteni säikäytä. Ulkonäöllä saa myös mun huomion herätettyä, eikä kumminkaan ihan minkälaisella ulkonäöllä vaan. Miehen pitää pystyä sitoutumaan, eikä pelätä sitä. Mies, jolla on tavoitteita ja unelmia viehättää myös. Miehen pitää myös olla kätevä käsistään, ettei pidä olla näyttämässä, miten se rälläkkä pyörii…

Listaa pystyisin jatkaa vielä pitkään, mutta en näe sille tarvetta. Kun oikean ihmisen löytää, harva nostaa takataskustaan ”raamattua”, jossa on 1354 sivua kriteereitä unelmien miehestä ja alkaa tarkistaa täyttyykö jokainen kriteeri. Ei, ei nosta, enkä nosta minäkään. Kaikissa on hyvät ja huonot puolensa ja saa ollakin.
En myöskään miestä etsi, vaan odotan, jos sopiva sellainen elämääni ilmestyisi. Halvat talopaketit voin toki ottaa, mutta lahjoitan ne mielellään vaikka hyväntekeväisyyteen! :)

Rakastuneet, pettyneet, toiveikkaat, täydelliset
XOXO
Julia & Essi