Siirry pääsisältöön

Uusin postaus

Korkki auki

Miksi et törmää meihin helposti bileissä, tai jos törmäät, ollaan selvinpäin? Ollaan nuoria ja terveitä, miksei voida ryypätä ja pitää hauskaa? Voidaan, jos niin haluttaisiin. Ollaan saatu kotoa malli, ettei saunaolut kuulu viikonloppuihin, eikä juhlapyhinä tarvi vetää perseitä. Meidän vanhemmat ei juo oikeastaan ollenkaan alkoholia, he ovat pärjänneet hyvin ilman ja heille myös terveellisyys ja urheilullisuus on elämäntapa. Meidän perheellä on aina hauskaa, eikä se liity mitenkään alkoholiin. Essi on alkoholia maistanut ja oman railakkaan opiskeluelämänsä kokenut. Tarviiko sitä villiä opiskelijaelämää viettää se 5 vuotta? Mikä etuoikeus opiskelijoilla on humaltua joka viikko ja tehdä tyhmyyksiä? Essille riitti käydä ekana vuonna "muutamissa" bileissä. Osissa oli ihan hauskaa, toisissa vähemmän. Muutamissa bilei ssä on selvänä pyörähdetty ja okl perseily myötähäpeä ollut niin vahvaa, ettei ole toisten tullut mentyä. Essi saa enemmän irti siitä, että te

JOSSAIN ON VIELÄ HYVÄ KUMPPANI

 No mikä ihme on hyvä mies ja miksi yhä suurempi osa naisista on mieluummin sinkku? Hyvät ja huonot uutiset ohjelmassa pohdittiin, että mitä jos Eeva nautti omenasta palan kielloista huolimatta, koska Aatami oli yksinkertaisesti MIES. Naistenhuoneella vastaus kaikkeen on ”jätä se”.


Tai mikä on se unelma nainen? Onko kaikki niitä nalkuttavia huonoimpia versioita itsestään? Ensin mukava ja kiehtova, mutta parisuhteessa järkyttävä kontrollifriikki. Onko unelma vaimo suurin instagram heruttaja, jolla on eniten seuraajia? Tuskin.
Kysyimme satunnaisilta miehiltä mielipiteitä unelmien naisesta:

"Urheilullinen, iloinen ja huumorintajuinen."

"Huumorintajuinen, iloinen, temperamenttinen, kiihkeä, energinen, sosiaalinen, suloinen ja kaunis."

 "Rehellinen, luotettava, sellainen jolle on helppo puhua kaikesta, ei liian mustasukkainen, muttei liian välinpitämätönkään #kultainenkeskitie, blondi."

 "Hyvännäköinen, hauska, ymmärtäväinen, luotettava, rehellinen ja urheilullinen"

 "Hyvännäköinen sisältä ja ulkoa, rakastavainen, osaa osoittaa miehelle hänen olevan nro 1, ei hirveän mustasukkainen, osaa olla myös erossa miehestä, osaa yllättää, ei mollaa toista, hauska jne. ja isona plussana myös tilanteen vaatiessa näyttävä ja plussien plussana tietysti hyvä sängyssä."

  "Osaa ymmärtää minua. Ymmärtää mun tunteet ja osaa ottaa ne tosissaan. Hänen pitäisi myös tajuta, että mitä tarvin missäkin tilanteessa. Mut pitäisi osata tuntea. Vähän hullu. Sellainen jonka kanssa voi tehdä mitä tahansa, ei mikään titsu. Mulle on myös tärkeetä et se on hyvännäkönen ja sillä on suunta elämässä. Ylipäätään HYVÄKÄYTÖKSINEN."Kyselimme myös naisilta heidän mielipiteitään unelmien miehestä (mukana myös varattujen vaimojen kommentteja):

 ”Komea, koska miten muuten saisi naisen huomion herätettyä. Tyylitajuinen. Hyvä kroppa, ei liian laiha. Tiukan paikan tullessa haluan, että mieheni antaa laukkuvarkaalle turpaan, enkä minä. Huumorintajuinen. Osaa nauraa myös paskoille vitseilleni. Tykkää urheilla. Ei lupaa kuuta taivaalta, koska se ei ole mahdollista. Osaa ottaa muut huomioon. Sosiaalinen. Tulee toimeen kaikkien kanssa. Kiihkeä ja tilanteen vaatiessa herrasmies. Osaa ottaa rennosti. Heittäytyjä. Omaa omat mielipiteet, eikä yritä väkisin miellyttää.”

”Tumma ja tulinen, jääkiekkoilija (mieluusti myös hyvä siinä), hyvä kroppa (ei liian laiha, isompi kokoinen; roteva), Osaa silti nauttia mäkkiruuasta, ei nuuskaa tai tupakoi, mukava, ihana, hyvä perse, sosiaalinen, romanttinen, söpöilee paljon, uskaltaa kaikkien edessä näyttää, että oon sen muijja, hyvä ky***.”

”Sellainen, jonka kanssa voi olla paras kaveri. (eli heittää paskaa läppää ja huutaa ja puhua menkoista jne.) Osaa lohduttaa ja antaa tukea, kun mulla on vaikeaa, eikä heti spekuloi tai kritisoi. Osaa näyttää rakastavansa. Tietää mitä haluaa, ”emmätiiä ”ei oo vastaus. Tulis mun kanssa vaateostoksille ja veis mut omalla menopelillään ajelulle. Hankkis koiran mun kanssa. Maalaisjärki. Ei kuitenkaan kaikkitietävä… (tieteelliset faktat blaablaablaa… no ei vi*** kiinnosta)”

”Unelmien mies ei oo vaan kuuma treenaaja. Unelmien mies on tervejärkinen, huolehtiva ja ihana. Osaa tehdä kompromisseja ja tukea tarpeen vaatiessa. Ei nuuskaa tai polta. Unelmien mies kymmenen käskyn nro. 10 mukaan ei tavoittele lähimmäisen puolisoa, työntekijöitä, karjaa tai mitään, mikä hänelle kuuluu. Unelmien mies pitää puoliaan, eli ei joudu tossun alle liian helposti. Mies omaa omia mielipiteitä ja osaa kertoa mielipiteensä, vaikka haluaisikin miellyttää. Osaa yllättää ja on rohkea heittäytyjä.”

”Luotettava, rakastava. Sellainen, joka saa aikaan fiiliksen, että oot ainoa nainen sen maailmassa. Saa sut tuntemaan rakastetuks, lihaksikas ja saa nauramaan.”

Tässä näitte, millainen on unelmien kumppani. Tällaista lähes täydellistä ihmistä saa varmasti etsiä Pudasjärveltä! Mitään kohdista ei voi kuitenkaan yleistää, koska kaikki maailman ihmiset eivät edellytä esimerkiksi urheilullisuutta kumppaniltaan.

Jos et pysty rakastaa itseäsi, et pysty muitakaan. Avain parisuhteeseen on tyytyväisyys ja rakkaus itseä kohtaan, sillä ilman sitä et osaa nähdä toisessakaan hyvää. Parisuhde on suuri kompromissi. Molempien on osattava antaa tilaa ja joustaa. Joissain tilanteissa olisi kuitenkin hyvä huomata, että parisuhde ei aina toimi näistäkään huolimatta. Toista ei saa muuttumaan omaan muottiin, vaikka vuosia sitä yrittäisi. Joskus on parempi erota.

Essi on aikoinaan seurustellut jopa kaksi vuotta. Parisuhteessa Essi piti tietysti itseään maailman onnellisimpana tytön tylleröisenä. Parisuhteen päätyttyä kuitenkin valkeni totuus. Essi oli paljon onnellisempi ilman ylimääräistä stressiä, jota parisuhde toi. Molemmilla oli kalenterit täynnä ja toiseen ei luottanut täysillä. Aina sai miettiä, että koska on aikaa nähdä tai missä se toinen puolisko taas luuhaa. Sinkkuna on hyvä. Essillä on kaksi peittoa ja koko sänky tilaa nukkua.

Muita syitä olla sinkku:

- Paljon aikaa ystäville

- Vastakkaisen sukupuolen edustajia kavereina ilman mustasukkaisuutta

- Säästyy sydänsuruilta

- Ei tarvitse katsoa formuloita tv:stä

- Saa bilettää rauhassa

- Suurimman osan lempi kohta: voi pussailla, flirtata ja yövierailla aivan kenen kanssa lystää. Vipinää riittää!

- Sinkkuna ei ole mitään tarvetta miellyttää ketään vai onko?

- Aikaa panostaa asioihin, jotka oikeasti kiinnostavat

- Ei tarvitse olla seurustelukumppanin urpo?! kavereiden seurassa

Listaa saisi jatkettua vaikka ja kuinka, mutta ehkä tämä riittänee jo todistamaan, miten hienoa sinkun arki on.

Poikkeustilanteita emme kuitenkaan poissulje. On ehkä vielä mahdollista löytää kumppani, jonka seurassa molemmat voisivat olla omia itsejään. Molemmat innostuisivat toisen extempore ideoista ja eläminen onnistuisi, kuin parhailla ystävillä. Ilman mustasukkaisuutta ja ylimääräistä stressiä. Tällaisessa unelmasuhteessa säilyisi loppuun asti mielenkiinto ja kiihkeys, eikä olisi tarvetta vaihtaa parempaan, niin kuin moottoripyörää.Rakkauden lähettiläät
XOXO
Essi ja Julia